Sohbet Girişi

Seviyeli Muhabbet Mobil Odaları

Seviyeli Muhabbet Mobil Odaları

Seviye , muhabbet odaları genel olanından , sohbet, gevezeliğe , canlar gelmeye ne dersiniz. Beraber canlar olarak aynı ortamda lakırtı ederek , eğlencenin dozunu arttıralım. Hepimiz bir , birimiz hepimiz dediğimiz söz konusu sohbet ise aynı ortamı paylaşmak için geç kalmadık.

Her geliş sohbet odalarımıza erken geliştir. Bunun için kendinizi chat etmeye geç kaldık algısı ile sıkıntıya sokmayın. http://www.Turkyeri.Net olarak, Bizim iradeli oluşumuz sohbet in tam olarak Lakırtı, geveze , kahkaha , neşe , mutluluk olgusu ile canlar ile beraber olunca tam olacağı için candan sohbet ederek canlar olarak fikir ayrılığına düşmememiz.

Herkes can olamayacağı gibi , herkesi canlar sıralamasına alamayız. Bazıları cana işlerken , bazıları ise yöremize dahi uğrayamaz. Bunun nedeni ise negatif sohbet etmelerinden kaynaklanır.

SOHBET ODALARINDA AZİMLE CHAT YAPMAK

Buna dur demek candan sohbet çi olarak başlar. Başlayan sohbet güzel olursa neşesi bol , hakikati tam olur. Ama başlayan sohbet gergin olursa oda insanları gerek ortamda mutsuz algısı verir.

Bu ise insanları ortada sessizliğe sürükler. Durum bunlardan ibaret iken sanal alem de olan canlarımız ile candan can gibi sohbet etmek azmini kimse bozmamalıdır.

Sohbet alası , sohbet manası , sohbet güzeli sohbet neşesi ile ortama huzurlu sohbet olarak kalır.

Chat alemi , sanal alem , gurbet yeri , Türk’yeri , Türk sohbetleri ile bir potansiyel olarak toplu sohbet olarak bir arada olmamızı sağlar. Buna sohbet odalarında olan radyo müzikleri neşe katar.

Eğlenmenin merkezi , sanal alem in tek yeri olan bizim mekan da candan sohbet ciler ile tanışmak ve onlar ile beraber ileri dönük geleceğe imza atmak istiyor iseniz gelecek kapısı olan bizim mekan olarak MOBİL SOHBET , TÜRK’YERİ CHAT ODALARI dır.

CHAT ODALARINDA KONU AÇMAK

Buna uyum sağlamak adına uyumlu chat ve sohbet yapmanız önerilir. Sohbet yapmaya önerilen konu içeriği önemlidir arkadaşlar. Bunun için konu açarken dikkatlice bir konu seçersek herkes o konuya dahil olur ve sohbet etmeye canlar atarak koşarlar.

Buna ise neşeli chat denir. Biz seçici olursak arkadaşlar seçmek konusunda ne kadar algılıyız anlarlar. Sohbet odalarında iyi algı ve iyi tepki almak için bize düşen ortama ortam dağlamak ve o düzene asayiş içerisinde uymak düşer. Bunun iyi uyumlu olması esastır. http://Turkyeri.Netailesi olarak Buradan esas nedenimiz bize esaslı olacaktır. İyi günler diliyoruz.

Seviyeli Muhabbet Mobil Odaları

admin 141
Cevap bırakın

söz
yukarı Gurbet sohbet Sohbet canlı radyo İslami Sohbet